Vereniging

VVDH Kringgroep 08 Groeninghe Waregem

Duitse Herdersclub Waregem is een kringgroep die deel uitmaakt van de VVDH, de Vlaamse Vereniging voor Duitse Herders. De club werd opgericht in 1971 en bevindt zich sinds 1981 op de huidige locatie te Waregem.

Bij ons bent u welkom om samen met je Duitse Herder je eerste stappen te zetten in gehoorzaamheidstraining en opvoeding. In onze kringgroep zijn instructeurs en helpers aanwezig met de nodige kennis van IGP africhting, BOP gehoorzaamheid, Kynologie en algemene basisopleiding. Ook wie wedstrijdgericht wil trainen, komt bij ons aan zijn trekken dankzij ervaren instructeurs en pakwerkers.

Wacht niet tot uw hond al een zekere leeftijd heeft alvorens contact op te nemen of een bezoek aan onze club te brengen. Jong begonnen is half gewonnen is bij de opvoeding van uw jonge hond zeker van toepassing.

 

Sporthonden Waregem

Sporthonden Waregem is een zustervereniging waar je welkom bent als je wedstrijd gericht IGP wil trainen. Hier zijn niet alleen Duitse Herders welkom maar ook alle door de FCI erkende gebruikshondenrassen: Airedale Terrier, Beauceron, Berner Sennenhond,  Border Collie, Bouvier des Ardennes, Bouvier des Flandres, Boxer,  Briar, Doberman,  Duitse Herder, Groenendaeler, Hollandse Herder (korthaar, langhaar en ruwhaar), Hovawart, Kelpie, Laekense Herder, Mechelse Herder, Picardische Herdershond, Pyrenese Herdershond (korthaar en langhaar), Riesenschnauzer, Rottweiler, Tervurense Herder, Tsjechoslovaakse Wolfshond en Zwitserse Witte Herder. De hond moet steeds in het bezit zijn van een FCI erkende stamboom.

 

Interesse om een training bij te wonen? Wil je graag een meetrainen? Steeds welkom. Graag een seintje op voorhand. Zo kunnen wij de nodige tijd voor jou vrijmaken.

VVDH Groeninghe / Sporthonden Waregem - Verbindingsweg 20 - 8790 Waregem